1. Selectează serviciul
 2. Alege opțiunile
 3. Finalizează plata
 1. În așteptare
 2. În desfășurare
 3. Verificarea clientului
 4. Finalizat
Tradu din
Tradu în

Vei avea nevoie de un traducător autorizat pentru traduceri oficiale în {{ form.translate_to.name[locale] }} pentru utilizare în {{ swornCountry.locale_name[locale]}}


{{ file.name | truncate(30) }} {{ file.upload_progress | percent }} {{ displayQuantity(file) }} {{ displayQuantity(file) }} {{ displayQuantity(file) }} ‐ {{ file.language_code == form.translate_from.iso.substr(0,2) ? form.translate_from.name[locale] : file.language.name[locale]}} Processing
elimină  
 • {{ file.name }}

{{ form.quantity | pluralize([trans(selectedService.qty_type), trans(selectedService.qty_type+'s')]) }}
1 pagină = Maxim 250 de cuvinte
Clic aici pentru a citi mai multe despre tipurile de fișiere acceptate.

Instrumentul nostru de contorizare a cuvintelor scanează tipurile de fișiere acceptate și calculează numărul de cuvinte sau de pagini. Cu toate acestea, este posibil ca acesta să nu calculeze întotdeauna corect, întrucât acuratețea poate fi afectată de tipul și limba documentului.

Prin urmare, te rugăm să verifici exactitatea numărului de cuvinte înainte de a plasa comanda. De asemenea, managerii noștri de proiect te pot contacta pentru a-ți revizui oferta de preț în cazul în care constată variații semnificative în numărul de cuvinte.

Tipuri de fișiere acceptate: docx, doc, xlsx, pptx, txt, xliff, csv, xml, html, pdf, json, bmp, pnm, png, jfif, jpeg, tiff și gif.

Dimensiune maximă de încărcare a fișierului: 100mb

Închide

Clic aici pentru a citi mai multe despre termenele noastre de livrare.

În medie, majoritatea traducerilor noastre sunt livrate în termen de 48 de ore pentru până la 8 pagini / 2.000 de cuvinte. Adăugăm 1 zi suplimentară pentru fiecare 8 pagini / 2.000 de cuvinte suplimentare.

De asemenea, poți plăti mai mult pentru a primi comanda cu până la 50% mai repede (începând cu 24 de ore) sau 75% mai repede (începând cu 12 ore). Cu toate acestea, această opțiune este limitată în weekend din cauza disponibilității traducătorului. Te rugăm să reții că, pentru moment, nu efectuăm livrări în zile nelucrătoare, sâmbăta și duminica.

Estimările noastre de livrare sunt doar pentru versiunea digitală a traducerii tale. Aceasta exclude livrarea legalizării notariale, a apostilei sau a copiei fizice a traducerii tale.

Termenele noastre de livrare sunt doar estimative și nu pot fi întotdeauna garantate. Este posibil să întâmpinăm întârzieri din cauza disponibilității traducătorului și a complexității documentelor, dar te vom ține întotdeauna la curent.

Închide
Introdu un nume de proiect, un număr de comandă sau o descriere. Vor apărea pe factură.

Clic aici pentru a citi mai multe despre diferitele noastre opțiuni de traducere.

Traducere standard: Traducătorii noștri profesioniști oferă traduceri exacte, autorizate, potrivite pentru documente standard, tipizate, inclusiv certificate de naștere, căsătorie, caziere judiciare sau diplome academice.

Traducere profesională: O echipă formatǎ din traducători profesioniști și revizori se asigură că traducerile autorizate nu conțin erori și sunt bine verificate, gata de a fi utilizate pentru scopul dorit. Ideal pentru documente profesionale și oficiale, cum ar fi contracte, documente pentru licitație sau documentație guvernamentală.

Traducere specializată: Traducerile autorizate ale documentelor specializate sunt efectuate de traducători cu expertiză specifică domeniului. Aceasta este cea mai potrivită pentru documente complexe, cum ar fi dosare medicale, documente juridice sau manuale tehnice.

Verificarea noastră internă de calitate asigură caracterul complet, acuratețea numelor, a datelor, formatarea și punerea în pagină pentru fiecare traducere. De asemenea, ne asigurăm că traducerea poate fi acceptată atunci când este depusă în țara de utilizare prevăzută.

Închide

Clic aici pentru a citi mai multe despre diferitele noastre opțiuni de traducere.

Traducere standard: Folosește traducerea automată și utilizează un traducător nativ pentru a asigura acuratețea traducerii. Potrivit pentru traducerea conținutului general pentru uz intern, asistență sau comerț electronic.

Traducere profesională: Folosește un traducător profesionist și un corector pentru proiectele de traducere critice și include orice tip de editare computerizată necesară. Recomandat pentru traducerea documentelor comerciale și tehnice standard, a site-urilor web și a programelor informatice.

Traducere specializată: Folosește un traducător specializat cu experiență în domeniu. Recomandat pentru traducerea profesională a documentelor de marketing, juridice sau medicale care necesită un traducător specializat cu experiență în domeniu.

Închide

Opțiuni de autorizare


În prezent, nu putem oferi acest tip de autorizare pentru limbile pe care le-ai selectat.Clic aici pentru a citi mai multe despre opțiunile noastre de autorizare.

Traducere autorizată standard: Traducerea dvs. este realizată pe antetul nostru și este însoțită de o declarație de acuratețe, precum și de ștampila, semnătura și datele noastre de contact. Aceasta este varianta cea mai solicitată pentru traducerile autorizate.

Traducător autorizat (NAATI): Traducerea dvs. este finalizată, semnată și ștampilată de un traducător autorizat NAATI, care garantează acceptarea acesteia în Australia și în fața ambasadelor australiene.

Traducător autorizat (Canada): Traducerea dvs. este finalizată, semnată și ștampilată de un traducător autorizat acreditat de o societate membră CTTIC din Canada.

Declarație pe proprie răspundere: Traducerea dvs. include o declarație din partea traducătorului care confirmă acuratețea traducerii, calificările și experiența acestuia. Aceasta este necesară pentru procedurile judiciare din Marea Britanie, în special pentru divorț.

Traducător autorizat: această opțiune este disponibilă numai pentru anumite țări. Un traducător autorizat, înregistrat în țara de utilizare prevăzută, finalizează traducerea dvs. și își aplică semnătura, ștampila și datele de contact. Acest lucru face ca traducerea să fie acceptabilă în țara respectivă.

Legalizare: Un notar public își aplică semnătura și ștampila pe un document semnat și ștampilat de un traducător autorizat. Aceasta poate dura până la 24 de ore de la aprobarea comenzii.

Apostilă / Legalizare: Traducerea este legalizată, ceea ce o face acceptabilă în toate țările care sunt membre ale Convenției de la Haga. Aceasta poate dura până la 5 zile lucrătoare de la aprobarea comenzii.

Close

De asemenea, putem obține certificarea traducerii dvs. de către un notar public canadian sau de către un comisar pentru declarații sub jurământ dacă nu există traducători autorizați CTTIC disponibili pentru a vă livra traducerea la timp. Această metodă este acceptată în egală măsură de IRCC și de autoritățile canadiene. Poți citi mai multe aici.

Opțiuni de legalizare

{{ form.document_count | pluralize(trans('document')) }}
Numărul de documente nu poate fi mai mare decât numărul de pagini. Te rugăm să verifici numărul de pagini.


Clic aici pentru a citi mai multe despre traducerile legalizate.

Costul autentificării notariale sau al legalizării unei traduceri se bazează pe numărul de documente unice din comanda ta.

De exemplu, un certificat de naștere cu 2 pagini este 1 document, în timp ce un certificat de naștere și căsătorie în aceeași ordine sunt 2 documente separate.

Te rugăm să precizezi numărul de documente unice pe care le-ai încărcat, astfel încât să îți putem oferi o ofertă exactă.

Închide

Opțiuni pentru apostilă

{{ form.document_count | pluralize(trans('document')) }}

Ai selectat să legalizezi o traducere care este deja autorizată și legal valabilă în țara de utilizare prevăzută. Te rugăm să alegi să legalizezi documentul original în schimb sau să selectezi o altă opțiune.
{{trans('country_not_member', {'country': selectedApostilleCountryOfUse.locale_name[locale]})}}
{{trans('country_not_listed')}}


Te putem ajuta să obții o apostilă pe documentul original sau tradus pentru a putea fi utilizat în altă țară. Opțiunile disponibile depind de tipul autorizării, de țara emitentă și de țara de utilizare prevăzută. Clic aici pentru a citi mai multe despre opțiunile noastre de apostilă.

Countries Supported:

Obtenez de l'aide pour obtenir une apostille sur vos documents personnels ou professionnels émis dans certains pays.

Putem furniza, de asemenea, Apostile pe documente emise în alte țări. Dar va trebui să oferim o cotare personalizată după revizuirea documentelor încărcate.

Opțiuni document:

Documentul original: Apostila se aplică pe documentul original înainte de traducere. Pentru a putea fi legalizat acest document este necesar să ne transmiți prin curier originalul pentru a fi prezentat notarului în vederea legalizării. Documentele expediate către noi îți vor fi returnate prin poșta securizată.

Document tradus: Apostila se eliberează pe documentul tradus. Traducerea va trebui să fie o traducere autorizată standard, pe antetul nostru, cu Apostila obținută de la Ministerul de Externe al Marii Britanii. Dacă ai nevoie de o traducere legalizată sau apostilată te rugăm să ne contactezi înainte de plasarea comenzii.

Opțiuni de serviciu Apostilă:

Doar Apostilă: Dacă documentul tău a fost semnat de un birou guvernamental recunoscut sau de un avocat sau notar, atunci poți alege serviciul doar Apostilă.

Exemple de documente:

 • Certificate de naștere
 • Certificate de căsătorie
 • Caziere judiciare
 • Certificate de deces
 • Acte de divorț
 • Documente de instanță
 • Documente semnate de un avocat sau notar

Apostilă și Certificare Notarială: Documentele fără o semnătură publică sau un ștampilă recunoscută vor necesita certificarea unui avocat sau notar înainte de a putea obține o Apostilă.

Document Examples:

 • Foi matricole
 • Diplome academice
 • Certificate profesionale
 • Actele de înființare a companiei
 • Certificate de bonitate a companiei
 • Actul Constitutiv al companiei

Termene de livrare:

Termenele de livrare diferă în funcție de țara emitentă a apostilei și, de obicei, sunt de 3 - 5 zile pentru România sau Marea Britanie și de până la 3 săptămâni pentru alte țări. Te vom informa cu privire la termenele de livrare preconizate după ce primim comanda ta.

Close

Clic aici pentru a citi mai multe despre opțiunile noastre de expediere.

În mod implicit, îți trimitem un PDF al traducerii tale. Acesta este semnat și ștampilat electronic și este considerat acceptabil așa cum este. Vei avea nevoie de servicii de curierat pentru a obține originalele traducerilor autorizate, legalizate sau apostilate, deoarece este necesar să ți le expediem. Expedierea prin poștă este recomandată, dar nu obligatorie, pentru traducerile solicitate în format fizic.

Expediere standard: Pentru a vă trimite documentul, folosim servicii de expediere standard / obișnuite. Aceasta poate dura între 1 - 5 zile lucrătoare și nu include urmărirea.

Expediere prioritară: Folosim opțiuni de livrare prioritare / curierat pentru a vă trimite documentul. Aceasta poate dura 1 - 3 zile lucrătoare și se poate urmări.

La nivel mondial (DHL): Recomandat în cazul în care documentele urmează să fie trimise în afara Marii Britanii, UE, SUA sau Canada. Pentru expedierea documentului se utilizează DHL sau un echivalent al acestuia. Detaliile de urmărire vor fi partajate.

În prezent, nu oferim transport standard sau prioritar în Australia.

Închide

Țară

{{ errorMessage }}
{{ trans('no_file_uploaded')}} Încarcă fișierul (fișierele).

Plătește cu un card de credit / debit

Număr de telefon
Ofertă site web: {{ pricing.currency.code +' '+ totalAmount }} Copy
Order Currency Information:

The order currency (on the left) is set based on the customer's location. We set our prices differently for each country based on local competition in that country. Business Account customers have separate discounted pricing.

The settlement currency (on the right) determines how the customer is charged. This allows customers to pay in their local currency even if we charge them in a different order currency.

 • GBP: Select if the customer is based in the UK (GB).
 • EUR: Select if the customer is based in any EU / EEA country.
 • USD: Select if the customer is based in the US or Internationally.
 • CAD: Select if the customer is based in Canada.
 • AUD: Select if the customer is based in Australia or New Zealand.
Note: Currency is disabled if the system already knows customer location.
VAT Information:
 • UK: Click Yes if the customer is based in the UK (GB).
 • EU: Click Yes if the customer is an individual in any EU country.
 • EU: Click No if the customer is a business with a VAT # in the EU.
 • Rest of World: Click No if the customer is not from the UK or EU.
Validate EU VAT ID
Reference number used by business customers when placing order. Will appear on invoice.
Internal notice to Translayte staff dealing with this order.

Rezumatul comenziiRezumatul ofertei (#{{ order.id }})

Serviciu
{{ trans(selectedService.name) }}
Tipul de autorizare
{{ trans(selectedCertificationOption.name)}} ({{ selectedCertificationOption.isBiDirectionalReverse ? swornCountryFrom.locale_name[locale] : swornCountry.locale_name[locale] }}) ({{ swornCountry.locale_name[locale] }})
Tipul traducerii
{{trans(orderOptions.translation_options[form.translation_option_id-1].name)}}
Notar Public
{{ selectedNotaryCountry.locale_name[locale] }}
Tip de apostilă
{{ trans(selectedApostille.name) }}
Apostille Service
{{ trans(selectedApostilleService.name) }}
Expediere
{{ selectedShippingOption.name }}
Tarifare ({{ serviceFee * exchangeRate | currency(currency.symbol) }} / {{ trans(selectedService.qty_type) }})
{{ form.quantity }} {{ form.quantity | pluralize([trans(selectedService.qty_type), trans(selectedService.qty_type+'s')]) }}
{{ pricePerQty * exchangeRate | currency(currency.symbol)}}
Urgența traducerii
+ {{ urgentFee * exchangeRate | currency(currency.symbol)}}
Legalizare
+ {{ selectedNotaryFee * form.document_count * exchangeRate | currency(currency.symbol)}}
Apostilă
+ {{ legalisationFee * form.document_count * exchangeRate | currency(currency.symbol)}}
Expediere
+ {{ selectedPost.fee * exchangeRate | currency(currency.symbol)}}
TVA ({{pricing.vat.rate}}%)
+ {{ vatAmount * exchangeRate | currency(currency.symbol)}}. Introdu codul TVA
Valoarea comenzii
{{ order.charge_amount | currency(order.charge_currency.symbol) }} {{ order.amount | currency(order.currency.symbol) }}
Plătit
{{ order.paid_amount | currency(order.charge_currency.symbol) }} {{ order.amount - order.due | currency(order.currency.symbol) }}
Livrare estimată
Traducere
{{ form.local_due_date | weekDayShort }}
Apostilă
{{ trans(':day days',{'day': selectedApostilleOption.options[selectedApostilleService.id].days} ) }}

Întrebări frecvente

Ce tip de fișiere sunt acceptate?

Ne poți trimite un fișier Microsoft Word (doc sau docx), PDF (scanat sau editabil) sau imagine (JPG sau PNG). Toate textele, semnăturile și ștampilele din document trebuie să fie clar vizibile. Poți încărca unul sau mai multe fișiere atunci când plasezi o comandă.

Cum sunt autorizate traducerile?

Pentru traducerile autorizate în limba engleză, realizăm traducerea cu antetul companiei, cu o pagină de certificare, care atestă că este o traducere fidelă și exactă a originalului. Aceasta include ștampila, semnătura și datele noastre de contact.

Va fi acceptată traducerea autorizată?

În România autorizarea traducerilor se efectuează prin semnarea și stampilarea traducerii de către un traducător autorizat de către Ministerul Justiției din România. De asemenea, oferim traduceri autorizate, legalizate, apostilate sau supralegalizate care îndeplinesc cerințele ambasadelor și autorităților străine.

Când voi primi traducerea?

Timpul standard de livrare pentru traducerile autorizate este de 48 de ore. Dacă îți este util mai devreme, selectează opțiunea Urgent sau În aceeași zi atunci când comanzi iar noi vom încerca să livrăm în termen de 12 - 24 de ore sau chiar mai devreme. Cererile de expediere prin poștă sau legalizare pot dura mai mult.

Autorizați traduceri pentru pașapoarte și cereri de viză?

Da. Majoritatea traducerilor autorizate sau legalizate pe care le realizăm sunt pentru clienții care depun documente pentru obținerea de vize, rezidență, cetățenie, pașapoarte sau din motive academice. Prin urmare, luăm măsuri de precauție suplimentare pentru a ne asigura că acestea vor fi acceptate.

Cum vor fi livrate traducerile mele autorizate?

Metoda implicită de livrare este cea de tip fișier PDF trimis prin e-mail. Acesta poate fi tipărit și utilizat în cererea ta. De asemenea, poți comanda un exemplar fizic, care este tipărit și trimis prin poștă în termen de 24 - 48 de ore.

Unde își au sediul traducătorii voștri?

Recrutăm și lucrăm cu traducători la nivel global. Pentru traduceri din limba engleză, este posibil să colaborăm cu traducători din țările respective sau din altele. Toți traducătorii semnează acordul nostru de confidențialitate și sunt de acord cu termenii noștri de a-ți trata informațiile în mod sigur și corect.

Mi s-a cerut să obțin o traducere autorizată

Pentru traducerile oficiale în limbile română, franceză, spaniolă, italiană, polonă, cehă și în alte câteva țări sunt necesare traduceri autorizate. Pentru aceste limbi, folosim numai traducători autorizați pentru aceste țări. Se aplică taxe suplimentare.

Mi s-a cerut să obțin o traducere autorizată la notar?

Putem oferi traduceri legalizate care îndeplinesc cerințele ambasadelor sau autorităților străine. Traducerile noastre sunt legalizate de un notar public, apoi îți sunt trimise prin poștă. Notarii percep taxe pentru fiecare document, așa că te vom informa cu privire la orice taxe suplimentare dacă încarci mai multe documente.

Mi s-a cerut să obțin o traducere legalizată

Prin legalizare documentul tradus capătă forță juridică cu originalul în limba în care a fost tradus, legalizarea fiind efectuată de notarul public în baza specimenului de semnătură depus de traducătorul autorizat de Ministerul Justiției din România. Putem oferi servicii de legalizare în aceeași zi sau standard pentru a-ți însoți cererea de traducere.